top of page

MEDLEMSKAP

Så roligt att du vill bli medlem i Torslanda CK. Här läser du mer om medlemskap och hur man ansöker om att bli ny medlem. Detta kommer inom en snar framtid skötas via idrottonline men idag tar vi emot via email och bankgiro. Som medlem kommer du bli inbjuden till byggdagar och få tillgång till träningsprogram med start i vår.

JUNIORMEDLEMSKAP

För barn och ungdomar upp till 18 år.
200 kr

SENIORMEDLEMSKAP

För dig över 18 år.
300 kr

FAMILJEMEDLEMSKAP

Upp till två vuxna och två barn upp till 18 år.
500 kr

PASSIV MEDLEM

100 kr

Medlemskap: FAQ

SÅ BLIR DU MEDLEM

Vi kommer snart nyttja Idrottonline för enklare hantering av nya medlemmar men tills dess ber vi dig skicka din ansökan till torslandack@gmail.com och inkludera

  • Förnamn och efternamn

  • Fullständigt personnummer

  • Adress

  • Emailadress

Betala sedan in medlemsavgiften till föreningens bankgiro 5592-9715

Som medlem godkänner du följande behandling av personnuppgiter.
Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Medlemskap: Text
bottom of page